links

1 tuv-nord
Een ieder die de letters “TÜV” leest, of over “TÜV” hoort, legt direct de associatie met het keuren en certificeren van producten of kwaliteitssystemen.
2 vhg
De VHG is een branchevereniging die de belangen behartigt van haar leden. De VHG ondersteunt haar lidbedrijven in haar bedrijfsvoering en in het bevorderen van een leefbare samenleving door middel van aanleg en onderhoud van het groen in de leefomgeving.
3 Amaraque
Amarque is specialist in het ontwerpen, bouwen, aanleggen en onderhouden van privé zwembaden. Wij ontwerpen en bouwen veilige en luxe binnenbaden, maar ook exclusieve buitenbaden met overloopgoot en desgewenst met zoutwater.
4 Schutte bouw
Schutte Bouw is een jong bedrijf dat zich richt op de particuliere bouw. Voor advies, begeleiden en uitvoeren van uw nieuwbouw, aanbouw, verbouwing of alle andere voorkomende bouwactiviteiten bent u bij ons aan het goede adres.
5 J. van der Plas Grondverzet
U kunt bij ons terecht voor alle soorten voorkomende grondwerk werkzaamheden, van klein tot groot. Hiervoor kunnen wij tevens ook alle benodigde materialen voor leveren.Het is het mogelijk om machines bij ons te huren, met een ervaren machinist.
6 Zijlstra infra bv
Zijlstra infra bv is een aannemer die al sinds 1954 vooruit kijkt. Zijlstra startte destijds in Zeeland zijn 1 mans bedrijf. Binnen 2 weken had hij 80 werknemers. Want wie destijds vooruit kon kijken zag waar in Nederland nog bergen werk verzet konden worden.
7 Stichting Groenkeur
Stichting Groenkeur bevordert het vakmanschap in de groene sector door ontwikkeling van certificatieschema’s en promotie van het Groenkeur kwaliteitslabel. Groenkeur is een kwaliteitskeurmerk voor dienstverlening in het groen. Ondernemers kunnen zich met 4 certificaten onderscheiden.
8 Homegrass
Home Grass maakt van elke tuin of balkon een plaatje. Met de nieuwste generatie kunstgras bent u het hele jaar door verzekerd van een fris en groen gazon. Door het verfijnde materiaal is het niet meer van een natuurlijke grasmat te onderscheiden, maar u merkt wel het verschil! Onderhoud behoort namelijk tot de verleden tijd en u kunt dus zorgeloos genieten van uw vrije tijd.
9 Paddockparadijs
In de vrije natuur blijken paarden steeds weer vaste routes/paden te volgen waar ze niet of nauwelijks van afwijken. Paarden zijn nu eenmaal gewoontedieren, maar ook nieuwsgierige dieren, die graag willen weten wat er ‘verderop’ te doen is.